11 Nisan 2024 Perşembe

Beşiktaş Samsunspor maçı iddaa tahmini, yorumu ve analizi 13 Nisan 2024 Cumartesi


 Beşiktaş - Samsunspor Maçı Ön İnceleme ve İddaa Tahmini

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de son 4 maçında galibiyet alamadı ve evinde Samsunspor'u ağırlıyor. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş - Samsunspor Maçı Analizi ve Yorumu

Beşiktaş, Süper Lig'de galibiyet arıyor. Fernando Santos'un öğrencileri, son maçlarında Başakşehir deplasmanından puan kaybıyla döndü. Omar Colley'in golüyle öne geçseler de, skoru koruyamadılar ve 1-1 berabere kaldılar. Son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Beşiktaş'ta moraller düşük. Samsunspor ise son 2 haftada puan kayıpları yaşadı ve son 7 deplasman maçından galibiyet çıkaramadı.

Beşiktaş - Samsunspor Muhtemel Kadrolar

Beşiktaş:Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun.

Samsunspor: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara.

Beşiktaş - Samsunspor Garanti İddaa Bahis Tahmini ve Banko Oranlar

Beşiktaş, bu maçı kazanmak zorunda. Süper Lig'de son 4 maçından galibiyet çıkartamayan Beşiktaş'ın ilk 4 şansı zorlaşıyor. Samsunspor ise son 2 maçta 5 puan kaybetti. Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta galip gelmesini bekliyorum.

İddaa Tahmini ve Oranı: Beşiktaş galibiyetine verilen oran 1.84, beraberlik oranı 3.83, Samsunspor galibiyetine ise 4.62. Bets10'un özel oran kampanyasıyla MS 1 tercihi 30.00 orana yükseldi.

Bu haftanın önemli maçlarından biri olan Beşiktaş - Samsunspor karşılaşmasında, Beşiktaş'ın kazanmasını bekliyoruz. İddaa tahminimiz MS1 (Beşiktaş galibiyeti) yönlü olacak.


EmoticonEmoticon