28 Mart 2024 Perşembe

Bristol City Leicester City maçı garanti (banko) iddaa tahmini 29 Mart 2024 cuma


 
İngiltere Championship'in heyecan dolu 39. haftasında Bristol City, evinde Leicester City'yi ağırlayacak. Ashton Gate Stadyumu'nda gerçekleşecek olan bu karşılaşma, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Maç günü 29 Mart 2024 Cuma ve saati 15.30 olarak planlanmış durumda. Bu maçın iddaa analizi, yorumu ve garanti galibiyet tahmini bilgilerine bakalım.

Bristol City son haftalarda istikrarsız bir performans sergiledi. Son altı maçlarında sadece bir galibiyet alırken, beş kez mağlup oldular. Özellikle deplasman maçlarında zorlanıyorlar. Son maçlarında West Bromwich'e 2-0 kaybederek moral bozukluğu yaşadılar. Ancak kendi sahalarında oynayacakları Leicester City maçında işlerini düzeltmek isteyecekler. Ancak bu mücadele öncesinde bazı oyuncularının sakatlık endişesi bulunmakta.

Leicester City ise son maçında Hull City deplasmanından 2-2'lik bir beraberlikle ayrıldı. Ligde 82 puanla ikinci sırada bulunuyorlar ve hala bir maçları eksik. Ancak FA Cup'ta Chelsea'ye karşı aldıkları yenilgi, moral bozukluğu yaşamalarına neden oldu. Bu hafta Bristol City deplasmanına çıkacaklar ve sakatlığı bulunan oyuncularıyla eksik kadroyla sahaya çıkacaklar.

Leicester City'nin güçlü kadrosu ve performansı, onları bu maçta favori konumuna getiriyor. Ancak Bristol City'nin ev sahibi avantajını kullanarak sürpriz bir sonuç alması da mümkün. Ancak genel olarak, Leicester City'nin üç puanla ayrılmasını bekliyorum.

Tahmin: MS2
Oran: Belirsiz
Güven: 8/10


EmoticonEmoticon